Partiledarbesök i Sundsvall

Lördagen 27:e februari var Partiledarna på besök i sundsvall och höll ett föredrag på mittuniversitetet.

Strax före klockan två på eftermiddagen anlände Rick och Anna till ett sundsvall täck med ca 25 cm nysnö. Anhalten innan hade varit i östersund där de hade inlett denna lilla partiledarturne för att möta aktiva inför valupptakten.

Rick och Anna pratade bland annat om hur bokförlagen ger författarna lägre royalty på e-böcker än på “riktiga” böcker, trots att tillverkningskostnaden är försumbar och bolagen inte behöver betala för lagerhållning och distribution. Kvällen avslutades med lite stilla samtal i ett bakre rum på Bishops Arms.

En Bambusersändning av delar utav Rick och Annas föredrag

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>